Trucs en Spelcodes: Disney Sorcerer's Arena (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Disney Sorcerer's Arena (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Disney Sorcerer's Arena: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Disney Sorcerer's Arena verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Disney Sorcerer Arena is de laatste turn-based RPG in Real-Time PvP. Voer het vet, en de competitieve wereld van de Magiër, waarbij elke keuze bepaalt uw erfenis. Monteren van uw rooster van de scores van de battle-ready Disney-en Pixar-legenden en testen van uw eigen bevoegdheden van actie-ingepakte arena PVP. Disney Sorcerer Arena... waar Legendes Botsen!
· Strijd in real-time PvP · Strategische controle gameplay · Het verzamelen van honderden battle-ready Disney-en Pixar-Legends · Laat uw strategie met de authentieke vaardigheid van het personage · Een abonnement nemen op de Club Prestaties van epische veldslagen en dagelijkse gebeurtenissen
© Disney © Disney / Pixar WARLOCK ARENA © 2019 Glu Mobile Inc. Alle Rechten Voorbehouden. WARLOCK ARENA en GLU zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Glu Mobile Inc. Alle Rechten Voorbehouden.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 25/05/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Disney Sorcerer's Arena (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Disney Sorcerer's Arena, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360