Trucs en Spelcodes: FightUp.io (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor FightUp.io (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

FightUp.io: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van FightUp.io. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Voltooi het spel uitdaging in een veilige omgeving. Zolang de tegenstander wordt geworpen van buiten de safety zone, de enige die overleeft in staat zal zijn om te winnen. U kunt concurreren met de echte lokale of online spelers. Vecht met andere spelers en schieten ze uit de omgeving. Probeer om te overleven en de laatste staan.
Kenmerken: + Echte fysica. + Eigen karakter van het systeem. + Licht en grappig BGM.

FightUp.io is gepubliceerd op 26/05/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor FightUp.io (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor FightUp.io. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360