Trucs en Spelcodes: Il trucco delle principesse Ballo invernale (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Il trucco delle principesse Ballo invernale voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Il trucco delle principesse Ballo invernale: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Il trucco delle principesse Ballo invernale! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Droomt u ervan om een prachtige prinses van de bevroren wereld? Onze Prinses Make-up: Sneeuw Bal zal uw wensen. Het is een spel voor meisjes die houden van mode en prinses make-up. Download het nu en speel het nieuwe spel truc!
DE PRINS DRESSING - Make-Up: was de prinses in het gezicht en sneed zijn wenkbrauwen. Toepassing blush en rode lippenstift voor een modieuze princess look! - Hair Styling: het haar stijl is mooier voor de prinses? Kort haar of lang haar? Krullen of steil haar? Groen haar of roze haar? Het is allemaal aan jou! - Aankleden: Help de prinses op een elegante jurk! Kies parel oorbel en ketting van shell om het meer oogverblindende in de bal! - Nail Art: Knip de nagels van uw prinses, en u kunt kiezen uit tal van poolse kleur en decoratie van de modellen. Laat je innerlijke nail artist uit! DE PRINS DRESSING - Spa behandeling: Wassen van de prins gezicht aan en scheert zijn baard. Breng het masker aan de prins en geef hem een kalmerend bad van melk! Kleding - Selectie: Massief, trendy, stock-up op de kleding bereid in de prins van schoonheid. Dress-up van uw prins waar jij van houdt!
KENMERKEN: - 3 prachtige prinsessen en 3 nieuw is toegevoegd, beginselen om te kiezen!!! - Bijna 100 make-up items: Lippenstift, oogschaduw, wimpers, cosmetische contactlenzen, blush, schmink en nog veel meer! - Meer dan 100 jurken mode: Bubble rok fishtail jurk, geplooide rok, en meer! - Meer dan 50 magic kappers tools om te doen stijlvolle kapsels. Stijl van de prinsessen nagels met prachtige patronen en je favoriete nagellak! - Versier de sneeuwbal met bloemen en tapijten, en spelen elegante dans muziek!

Dit spel is uitgebracht op 26/05/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Il trucco delle principesse Ballo invernale is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Il trucco delle principesse Ballo invernale (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Il trucco delle principesse Ballo invernale, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360