Trucs en Spelcodes: Fantasy Forge: Mondo degli antichi imperi (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Fantasy Forge: Mondo degli antichi imperi voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Fantasy Forge: Mondo degli antichi imperi: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Fantasy Forge: Mondo degli antichi imperi! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Het avontuur wacht op je! In de magische wereld van de Fantasie te Smeden leven veel verschillende stammen, elk met hun eigen quests, skills en geheimen. De piraten, bijvoorbeeld, het verkennen van de geheimen van de wereld en het verzamelen van schatten te vinden in de kisten. Moet te doen herleven van de economie? Handel in goederen en middelen met de kabouters. Op een dag de Dwergen in staat zal zijn om te bouwen aan hun kasteel, tot dan, ze zetten uur en smeden van goud voor u. De elfen zijn legendarisch in het oplossen van de dagelijkse quests met behulp van hun magie. De inwoners van het dorp liefde voor het kweken en produceren van gewassen.
Ontdek de magische wereld van de Fantasie te Smeden. Breid je koninkrijk in een rijk en ontdek schattige stam als de kabouters, piraten, elfjes, polar, de dwergen en de inwoners van het dorp. Elke stam heeft zijn eigen unieke gebouwen die je kunt bouwen, de meeste van hen zijn epische, sommige zelfs legendarisch.
Verzamelen van middelen en bouwen van gebouwen. Start met een middeleeuwse historische centrum en bouw uw economie door het bouwen van de productie van gebouwen en bronnen produceren. U kunt het verzamelen van hun goederen, en gebruik deze middelen om te bouwen van nieuwe huizen en winkels. Langzaam groeien van uw stad in de stad.

Dit spel is uitgebracht op 27/05/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Fantasy Forge: Mondo degli antichi imperi is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Fantasy Forge: Mondo degli antichi imperi (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Fantasy Forge: Mondo degli antichi imperi, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360