Trucs en Spelcodes: Anger of stick 5 : zombie (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Anger of stick 5 : zombie voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Anger of stick 5 : zombie: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Anger of stick 5 : zombie. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

*StickMan spel: de Woede van de Stok van 5
*Scenario: Een vreemde groep vijanden verscheen in de stad en zijn met behulp van onschuldige mensen als experimentele instrumenten. Veel mensen zijn veranderd in Zombies, dus de Held en zijn vrienden moet redden van de mensen en het verwijderen van de vijanden.
*Het verzamelen van verschillende collega ' s! - Neem het verzamelen van 6 soorten betrouwbare metgezellen. - U kunt het regelen op het podium met een totaal van 3 metgezellen.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 29/05/2020, de datum waarop Anger of stick 5 : zombie werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Anger of stick 5 : zombie (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Anger of stick 5 : zombie. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360