Trucs en Spelcodes: bit Dungeon III (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor bit Dungeon III op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

bit Dungeon III: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van bit Dungeon III. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

bitDungeonIII is een 2d action-adventure game met rogue-lite elementen. Willekeurig gegenereerde pad en de kerker. Bondgenoten te maken met andere spelers, of hen te doden voor hun waardevolle onderdelen van de inventaris. Ontdek een willekeurige items die een verbetering zijn van grote invloed op het karakter. Opslaan van een wereld die niet kunnen worden opgeslagen.
Kenmerken: Permadeath. Je krijgt één ziel en één kans om het op te halen wanneer je sterft. Het doden van de Bazen ook subsidie zielen. Willekeurig vooraf gegenereerde terrein, kerkers, geheimen, objecten en npc ' mensachtigen. Speel Online via P2P-netwerk,co-op en pvp. Elk type wapen heeft een unieke aanval macht en stat schalen. Niveau op basis van welk wapen je gebruikt. Veranderen van wapens om te beginnen met herverdeling die wapen het type, het gaat om het algemene niveau. Krachtige wapen betovert vallen van de baas. Het verhogen van uw karakter door het veranderen van de stat runes die je hebt verzameld tijdens het avontuur. De Boss & zoeken naar wapens. Giant moeilijk dungeon bazen. Originele soundtrack Houzatosis & Stress_TN. De Ondersteuning Van De Controller. New game + voor eindeloze replay waarde.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor bit Dungeon III (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360