Trucs en Spelcodes: Super Stylist - Dress Up & Style Fashion Guru (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Super Stylist - Dress Up & Style Fashion Guru (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Super Stylist - Dress Up & Style Fashion Guru: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Super Stylist - Dress Up & Style Fashion Guru. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Breaking NEWS: Er is een nieuwe fashion stylist van de sterren, in de stad, en het is gewoon zo gebeurt het u! Op deze manier wordt de geschiedenis van het spel is alles over het woord van mond. Zorg ervoor dat je jurk en make-up fashion styling is op punt, zodat u kunt bouwen aan een groot klantenbestand. Gezien worden! Ga naar fancy schmancy evenement met uw klanten en foto ' s nemen, voor hun Stylagram, zodat ze kunnen laten zien van je kleding en je make-up vaardigheden en stijl, en op deze manier de geschiedenis van het spel. Je besefte dat je zou kunnen draaien op uw crazy shopping, kleding, make-up, en de vaardigheden van geld... een super stylist meisje! Nu, iemand die niemand zal tot u komen, want je bent het meisje die weet hoe om de stijl van hen. Het maken van een perfecte stylist kijken naar uw klanten. Join hen op hun VIP-event en een foto van hen op een zodanige wijze dat de wereld kan zien hoe ongelooflijk getalenteerd je bent.
Kenmerken: > Het openen van een mode-ontwerper business en bouw een indrukwekkende klantenbestand, in dit spel van fashion story spel. > Aankleden met uw klanten fab stijlen die u kunt dragen met trots in specifieke gebeurtenissen, van casual date nachten aan de rode loper bij de première. > Gebruik je stylist van de bank te kopen van de kleding, en om winst te maken wanneer u voorwerpen te verkopen aan uw klanten. > Luister goed naar wat uw klanten zijn op zoek naar, zodat u kunt ervoor kiezen hun kleding wijselijk uit de verschillende collecties. Hoe beter je doet, hoe meer fashion dress up collecties kunt u ontgrendelen. > Een meisje look is niet compleet zonder de juiste accessoires en killer shoes. > Als u wilt uw klanten te adviseren hun vrienden, de gelegenheid hebben gehad om te kijken geweldig, van kop tot teen! Geef de meisjes een kapsel te onthouden. > Geef uw klanten een make-up look die de afgunst van al de meisjes. > Als hun make-up is op punt en hen te begeleiden naar de celeb-vol gebeurtenissen, en snap mode-stijl foto ' s voor hun Stylagram. Zorg ervoor dat de tag in de foto! Het is een verhaal van mode droom uitkomen!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Super Stylist - Dress Up & Style Fashion Guru sinds 30/05/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Super Stylist - Dress Up & Style Fashion Guru (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Super Stylist - Dress Up & Style Fashion Guru, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360