Trucs en Spelcodes: Dino Match3 Surprise World (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Dino Match3 Surprise World voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Dino Match3 Surprise World: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Dino Match3 Surprise World.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Dino Match3 u Verrassen in de Wereld is helemaal op losse casual sport. Deze reconstructie is verschillend van de verschillende overeenkomen met drie games, zoals de schade van zoet of van een cookie, Dino Match3 u Verrassen in de Wereld en biedt een nieuwe vorm van casual recreatie algemeen, is dit recreatie zal u toelaten om tijd te besteden met de schattige Dino Mini, vers uit de booster en de gekke explosie!
* in het mysterieuze land van wonderen, spelen met 6 prachtige Dino om de doelstellingen te bereiken! * wilt u ook de Dino mogelijkheid om te springen de bosgebieden duivels! * dit is helemaal spannend. * Dino Mini Wereld kan ook help de beer om te verzamelen zijn vruchten of noten lekker! het is totaal verslavend losse casual sport. Deze reconstructie is verschillend van de verschillende overeenkomen met drie games, zoals de schade van zoet of van een cookie, Dino Match3 u Verrassen in de Wereld en biedt een nieuwe vorm van casual recreatie algemeen, is dit recreatie zal u toelaten om tijd te besteden met de schattige Dino, vers uit de booster en de gekke explosie!
HOE OM TE SPELEN: vinden een brede erkenning in de wedstrijd Dino Match3 u Verrassen in de Wereld om het juiste te spelen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Dino Match3 Surprise World sinds 31/05/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dino Match3 Surprise World (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360