Trucs en Spelcodes: Trucks Off Road (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Trucks Off Road voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Trucks Off Road: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Trucks Off Road. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Heb je ooit wilde om te bouwen uw eigen modder truck? Goed, nu kunt u de Truck Uit van de Manier, zonder uw handen vuil te maken!
Met echte modder en water natuurkunde, een werkelijke schade-systeem en het juiste beheer van de vrachtwagen is de dichtstbijzijnde je aan het echte werk. Van de makers van de Monster Truck Vernietiging van het Off-Road Truck, de volgende generatie van de mega truck entertainment.
Er zijn op dit moment 8 mud parken om te concurreren met de verschillende game modi zoals; FREESTYLE - de hoogste score uit de combinatie van stunts en trucs RACING CIRCUIT, Ga head-to-head tegen uw tegenstanders DRAG RACING - Knock-out-sleep, heb je de truck sneller in een rechte lijn? MODDER bogging - u Kunt gaan door alle deuren in de snelste tijd? De gratis GAME - Niet-competitieve evenement om te cruisen langs het park en de tentoonstelling

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 31/05/2020, de datum waarop Trucks Off Road werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Trucks Off Road (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Trucks Off Road, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360