Trucs en Spelcodes: Dino Squad: TPS Dinosaur Shooter (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Dino Squad: TPS Dinosaur Shooter voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Dino Squad: TPS Dinosaur Shooter: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Dino Squad: TPS Dinosaur Shooter!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Goed nieuws, iedereen: we gewoon geannuleerd, is de Vijfde Uitsterven! De dinosaurussen zijn echt en ze zijn terug in actie. Dino Squad is een snelle multiplayer PvP shooter met een ongeëvenaard gevoel van schaal en variatie in gameplay. Spelen maar u wilt en bewijzen dat je bent de meest intelligente Dino manager rond! KENMERKEN • Suggestieve beelden. Kom op, kijk maar naar de foto ' s! • 17 — seventeen! — Dino ' s. U bijten, aan elkaar plakken, maak de staart veegt — en, natuurlijk, je schiet. Die gemonteerd wapens is geen grap. • Geen Dino is hetzelfde. Kies een stiekeme velociraptor, en verbergen onder de ogen van de benen, of ga vol T-Rex, als u wilt dat IEDEREEN te merken • Maatwerk, Jurassic-stijl. Het verzamelen van uw Dino Squad, selecteer je wapens en armor en maak je een prachtige aanval van de Triceratops echt van jou! • S-S-skill-based progressie! Toon uw vechten vaardigheden en uw Dino ' s sterker zal samen met u • Om te overleven. Aan te passen aan de omgeving, over 6 grote kaarten. Het hoge gras, hot lava en onvoorspelbare water stroomt, kan je vrienden of vijanden.

Dino Squad: TPS Dinosaur Shooter is gepubliceerd op 02/06/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dino Squad: TPS Dinosaur Shooter (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360