Trucs en Spelcodes: StarBall (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van StarBall voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

StarBall: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van StarBall. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Dit is een eenvoudig spel, een mooiere plek voor rust en ontspanning. Verzamel alle sterren om het portaal te openen naar het volgende niveau! Er zijn verschillende soorten sterren. Elk type heeft zijn eigen karakter. Een laag kan bevatten enkele honderden sterren! Om sterren te verzamelen die u nodig hebt om de bal te bewegen. Dit kan op twee manieren gedaan worden: door het aanraken van het scherm (Touch-modus), en het kantelen van het apparaat (Gyro mode). De methode voor de controle kan worden gewijzigd via het menu. De sterren bevinden zich in een ingewikkelde labyrint. Er zijn poorten die open moeten zijn met de bal. Er zijn blokken die moeten worden gebroken. Er zijn bewegende obstakels die moeten worden vermeden. Als je verliest, kun je het niveau opnieuw instellen en opnieuw starten vanaf het begin.

StarBall is gepubliceerd op 03/06/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor StarBall (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor StarBall in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360