Trucs en Spelcodes: Puzzle Idol - Match 3 Star (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Puzzle Idol - Match 3 Star voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Puzzle Idol - Match 3 Star: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Puzzle Idol - Match 3 Star en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Een nieuw concept van plezier Match-3 puzzel spel!
Dit is jouw dag, jouw moment, uw one shot naar roem en glorie! Overeenkomen met gekleurde blokken om de muziek en hoger op de ranglijst! Ze zijn een one-hit wonder of een echte superster? Spring je een weg door de deskundige en onderhoudende Match 3 puzzel, crush, noten en strijden voor een 3-sterren beoordeling door de jury!! Hebt u wat het neemt om naar het volgende niveau? ⭐⭐⭐ ☝️
We zetten de spotlight op JE!

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 04/06/2020, de datum waarop Puzzle Idol - Match 3 Star werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Puzzle Idol - Match 3 Star (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Puzzle Idol - Match 3 Star, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360