Trucs en Spelcodes: Sonic Forces: Speed Battle (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Sonic Forces: Speed Battle (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Sonic Forces: Speed Battle: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Sonic Forces: Speed Battle!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Sonic the Hedgehog is terug in deze snelle en coole multi-player races & battle spel! Rennen en te concurreren in de multiplayer-gevechten met echte spelers van over de hele wereld. Kunt u het hoofd voor de snelheid? Lopen, ontwijken, aanvallen, en vallen als je vecht tegen andere spelers in dit leuke spel gratis Sonic the Hedgehog Download en start de strijd NU uitvoeren!
DE STRIJD OM TE WINNEN ● Ik heb te snel gaan om te winnen in een epische multiplayer-gevechten! ● De Race in de stad, in het groen van de heuvel, door de lucht heiligdoms zijn, en de mystiek van de jungle ● Voer de overige spelers in obstakels en Badniks ● Draai, spring en schuif uw race in de weg naar de overwinning! ● De aanval met de Mijnen, de Bliksem, de Ballen van vuur, Tornado ' s, en meer ● Win trofeeën om te ontgrendelen een verscheidenheid van nieuwe en spannende paden voor hardlopen
DE RACE MET DE ULTIEME SONIC-TEAM ● Race als Sonic, Amy, Tails, Knuckles, Shadow, Rouge, en meer ● Openen van nieuwe en geweldige Sonic the Hedgehog tekens, waaronder Omega, en Vector ● Strijden voor de Ringen in elke race om te upgraden van uw tekens ● Volledig uitvoeren van het spel missies om beloningen te verdienen ● De top van de PvP multiplayer en leaderboards

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Sonic Forces: Speed Battle sinds 05/06/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sonic Forces: Speed Battle (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360