Trucs en Spelcodes: Disorder (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Disorder (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Disorder: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Disorder!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Welkom bij Stoornis. Het jaar 2030, en de oorlog is geworden van de nieuwe wereldwijde norm. In de loop van het conflict aan de nucleaire wapens en de buit van de oorlog, met alle facties elkaar ontmoeten op het gebied van de strijd. In deze eindeloze oorlog, justitie en zonde met elkaar verweven zijn, en niemand is zich niet bewust van de achtergrond van het geweld. Als een elite soldaat, het is tijd om de wapens op te nemen en vecht samen met je teamgenoten!
Vijf, beperkt in de tijd, de activiteiten werden georganiseerd ter gelegenheid van de officiële lancering van het spel. Een breed scala van rijke beloningen, zoals tekens, kleding en levert, is toegevoegd. Wilt u een ongekende team shooter ervaring!
DE MEESLEPENDE ERVARING In de zeer nabije toekomst te plaatsen, zoals Ruïnes, radarstations, en Raket Silo ' s werden gebouwd voor de oorlog-thema gevechten. Als een soldaat in deze wereld, u kunt verpanden uw trouw aan drie verschillende facties: de Bleke Ridders, Geest Poppen, en het lichaam-Eenheid, met meer geopenbaard te worden. Ieder lid van de gewapende facties heeft een eigen, uitgebreide achtergrondverhaal voor u om te ontdekken. Het goede of het kwade, de keuze is aan u!

Disorder is gepubliceerd op 05/06/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Disorder (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Disorder. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360