Trucs en Spelcodes: Rollback Ball 3D (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Rollback Ball 3D en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Rollback Ball 3D: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Rollback Ball 3D. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Terugdraaien van de Bal Spel in 3D is de nieuwste kleur van het blok van de controle van de game. Vermijden van verschillende Obstakels om te winnen. Deze re-Ball 3D-spel is zeer uitdagend en eenvoudig te spelen en erg verslavend. Bescherm de bal van uw vinger, terwijl u vooruit! Kijk uit voor obstakels overwinnen en hen op een efficiënte manier te verplaatsen en te verhogen niveaus.
Je moet beveiligen en het opslaan van de bal van verschillende objecten die u hebt om te eten. Er zijn een oneindig aantal dingen die je moet eten als je honger hebt voor jong en oud. De verslavende app heeft een realistische weergave. Gebruik uw algemene kennis en verstand om de levels uit te spelen.
Kenmerken Van De Game 80 levels 2 manieren om te spelen eenvoudige en gemakkelijke bediening van de cursor Gemakkelijk te leren, moeilijk te beheersen.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Rollback Ball 3D (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Rollback Ball 3D, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360