Trucs en Spelcodes: Evony: The King's Return (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Evony: The King's Return (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Evony: The King's Return: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Evony: The King's Return.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Bouw je eigen stad. Train je troepen. Het uitbreiden van je rijk. De Koning van de 7 koninkrijken! Alle in Evony: de Terugkeer van De koning, de heetste real-time strategie-MMO in 2020!
UITZONDERLIJK RIJKE EN VERRASSENDE SET VAN KENMERKEN: ◆ Kies tussen 7 beschavingen voor het aanpassen van uw spel architectonische stijl: Amerikaanse, Chinese, Europese, russische, koreaanse, Saoedi-en Japans!
◆ ZIJN DE DIPLOMAAT! Deelnemen aan een sterke Alliantie waar u kunt vrienden maken, communiceren in real-time via spraak en tekst met auto-vertaald, zodat we kunnen verbeteren van de strategieën en om te winnen epische gevechten.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 10/06/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Evony: The King's Return (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Evony: The King's Return, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360