Trucs en Spelcodes: New Sweet Candy Pop: Puzzle World (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van New Sweet Candy Pop: Puzzle World voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

New Sweet Candy Pop: Puzzle World: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van New Sweet Candy Pop: Puzzle World. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Welkom bij Sally ' Sweet Candy Puzzel! Laten we gaan op een avontuur voor het maken van de lekkerste snoep in de wereld ooit gekend heeft! Helpen met het maken van Sally ' s droom, het verzamelen van de ingrediënten en het maken van desserts!
[Hoe te Spelen] Het verzamelen van de candy ingrediënten verspreid over het niveau. Match 3 of meer snoepjes om ze te laten verdwijnen. Als je 4 of meer overeenkomen van een type, een speciale candy verschijnt! Het is mogelijk om te annuleren en de lasten van candy met het. Maak je geen zorgen als je niet kunt winnen van een niveau, we zijn het opslaan van de items om je een handje! Sally is blij om zijn tijd met zijn avontuur, het is dus goed voor zijn hulp wanneer heb je vrije tijd!
[Functies] Free-to-play U kunt offline spelen, geen internet toegang nodig Het aantal niveaus te spelen hoor Makkelijk te gebruiken controles

Dit spel is uitgebracht op 13/06/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop New Sweet Candy Pop: Puzzle World is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor New Sweet Candy Pop: Puzzle World (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360