Trucs en Spelcodes: Pizza Chef (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Pizza Chef op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Pizza Chef: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Pizza Chef. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Pizza Chef, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Kenmerken: - Een super leuke pizza koken spel met TON van KLASSIEKE en TRENDY PIZZA ' s! - Altijd up-to-date met nieuwe pizza koken spelletjes! - De verschillende pizza 's: classic pizza, cookie dough ijs, pizza' s, pizza kegel, en nog veel meer - Ton van realistische, kookgerei van het spel: schalen, spatels, lepels, oven, deegroller, kaas rasp, pizza cutter, pizza mal, ijs lepel, pizza kegel kits, voedsel, brander, en nog veel meer - Ton van voedsel, materialen en decoraties te proberen: de smaak van het poeder, pizza toppers, geraspte kaas, groenten, vlees, snoep, suiker, fruit, siroop, salsa en nog veel meer
Hoe om te spelen: - Gebruik van interactieve controles van het spel te spelen - Probeer verschillende hulpmiddelen om uw pizza - Meng de verschillende ingrediënten maken van de unieke smaak en de kleur van de pizza ' s - Versier je pizza met de mooie smaak van het poeder, pizza toppers, geraspte kaas, groenten, vlees, snoep, suiker, fruit, siroop en saus - Eten van snoep voor het activeren van de regenboog & shooting stars magic
Uw gebruik van deze toepassing wordt beheerst door de Gebruiksvoorwaarden van de Dienst https://www.makerlabs.net/terms-of-use. Verzameling en gebruik van uw gegevens zijn onderworpen aan het privacybeleid beschikbaar https://www.makerlabs.net/privacy.

Dit spel is uitgebracht op 17/06/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Pizza Chef is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pizza Chef (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Pizza Chef, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360