Trucs en Spelcodes: Lost Presents 2 (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Lost Presents 2 (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Lost Presents 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Lost Presents 2. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Een paar dagen voor Kerst, Kerstman, de slee werd geraakt door een UFO, en geschenken werden verspreid over de hele wereld. Kunt u helpen Santa Claus te vinden deze gaven?
Dit is een traditioneel platform spel, nadat je een level hebt voltooid, kunt u een gift scherf, 3 scherven kunnen helpen Santa ophalen van een cadeau voor een kind. Er zijn 180 niveaus wachten op uw uitdaging.
Op basis van onze vorige ervaring met de eerste generatie 'Verloren Presenteert', hebben we de volgende grote verbetering in de 2de generatie:

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 19/06/2020, de datum waarop Lost Presents 2 werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Lost Presents 2 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Lost Presents 2 op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360