Trucs en Spelcodes: SNOW BROS. classic (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor SNOW BROS. classic (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

SNOW BROS. classic: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van SNOW BROS. classic. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

U kunt opnamen maken van sneeuw ballen en blazen de vijanden om ze te verslaan en verdien sushi, drankjes en extra punten. Geniet van de authentieke originele arcade spel voor mobiele apparaten, gratis.
[Hoe te Spelen] U kunt uw sneeuwpop naar links, naar rechts en spring op het scherm en schiet ballen van sneeuw. U kunt de knoppen positie in de setting van het spel.
[Potion Type] Red potion: Verhoging van de snelheid. Blue potion: Stijging van de sneeuw bal van de macht. Geel Potion: vergroot de afstand van foto ' s van de sneeuw ballen. Magic potion: Omgetoverd tot een onoverwinnelijke reus sneeuwman.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor SNOW BROS. classic (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor SNOW BROS. classic in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360