Trucs en Spelcodes: Freaky Clown : Town Mystery (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Freaky Clown : Town Mystery voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Freaky Clown : Town Mystery: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Freaky Clown : Town Mystery en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Er is een griezelige clown in een district, dat heeft altijd gehandeld spooky en verdachte. Sluipt in de nacht, op zoek naar een gemakkelijke prooi met zijn enge boze ogen en grijpen ze als er niemand is rond. De clown is zo sneaky dat niemand heeft ooit iemand hoorde schreeuwen toen hij ontvoert zijn prooi. Kinderen in de stad hebben zijn naam als 'Freaky Clown' en blijft het grootste mysterie van de stad. 'Gumbo de Clown' was altijd wel vermoed, maar was er geen bewijs tegen dat zelf geprezen joker clown. Deze man is altijd in geslaagd om te ontsnappen uit de klauwen van de politie. Het Mysterie van de verdwijning van de kinderen geterroriseerd de buurt, en verder te verspreiden horror in de harten van de mensen. Op een vreselijke nacht, Gary en Martin waren opknoping uit om te vangen een beetje ijs. Gary ging in de winkel en bij zijn terugkeer zag hij de Enge Clown Ontvoering van zijn vriend, Martin. Terreur vulde haar hart de vrees van het verlies van zijn vriend. Gary verzameld de moed op en besloot om zijn vriend te redden en de andere arme zielen van het kwaad freaky clown. Help Gary stiekem in de Clowns Hol en iedereen te redden van de horror en het kwade begrijpen van freaky clown. Kunt u het oplossen van het mysterie van het kwaad in dit land en om te gaan met de gekke clown en al zijn verschrikkingen alleen? Neem deze horror adventure en spelen 'Freaky Clown : Stad van Geheimen' en ontdek de kwade plannen van de clown. Ervaring thriller avontuur Enge Horror Game in 2020, en de identiteit van de gemaskerde man. Wie is die Gekke Clown ?
Kenmerken -Ghost-modus voor Echt Spannende Ervaring -Gemakkelijk en Verslavend Besturingselementen -Enge en Griezelige Omgeving -Spanning en Sensatie Vol Muziek -Diverse Beangstigend Niveaus

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 21/06/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Freaky Clown : Town Mystery (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Freaky Clown : Town Mystery, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360