Trucs en Spelcodes: SLOC - 2D Rubik Cube (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van SLOC - 2D Rubik Cube voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

SLOC - 2D Rubik Cube: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van SLOC - 2D Rubik Cube. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Puur, authentiek en ontspannen spel van kleuren. Mechanische alleen - Klik en Sleep, het Maken van een vorm van willekeurige blokken!
-De klassieke Rubik ' s kubus logica is nu verkrijgbaar in TWEE maten. -Schuif het blok van rijen en kolommen en het opnieuw maken van een bepaald patroon om te winnen. -Hoewel het misschien triviaal lijken op het eerste, dit spel heeft een aantal wendingen.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 21/06/2020, de datum waarop SLOC - 2D Rubik Cube werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor SLOC - 2D Rubik Cube (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360