Trucs en Spelcodes: Watch Dogs (PC / PS4 / XBOX ONE)

Leer de trucs van Watch Dogs en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Watch Dogs: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Watch Dogs. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Welkom bij San Francisco. Speel als Marcus, een jonge en briljante hacker, een lid van de meest beroemde hacker groep in de wereld, de DedSec. Uw doel: om de hack grootste in de geschiedenis.

Watch Dogs is gepubliceerd op 29/11/2016 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Watch Dogs (PC / PS4 / XBOX ONE): Reset Niveaus Onderzocht en Onverwoestbare Voertuigen.

Watch Dogs heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Watch Dogs zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
    FOREACH_CODE
Cherri Andrea640360