Trucs en Spelcodes: Parchisi STAR Online (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Parchisi STAR Online (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Parchisi STAR Online: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Parchisi STAR Online. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Parchisi STAR is een multiplayer online game versie van de populaire klassieke bordspel Parchis. Parchis spel is populair in Spanje als Parchis en bekend met verschillende naam in andere landen. Het is een bordspel van het Kruis en de Cirkel van het gezin. Het is een aanpassing van de Indiase spel Parcheesi of Parchis of Ludo of Parchis Online
Kenmerken - Het is volledig GRATIS om te spelen - Voor 2 of 4 spelers Parchis bordspel - Chatten en het verzenden van Emoji tijdens het spelen van het spel Ontworpen voor Tablet en Telefoon - Elke Dag De Magie Van De Borst. Open om te winnen tot 50K Munten elke dag - Ontgrendelen prestaties tijdens het spelen van dit geweldige spel - Noten Collectie
Parchisi wordt gespeeld met twee dobbelstenen, vier stukken per speler en een bord met een nummer rond de buitenkant, vier hoekpunten en vier het huis met paden die leiden naar een centrale ruimte einde. De meest populaire Parchis boards, in Amerika, 68 spaties rond de rand van de raad van bestuur, waarvan er 12 zijn verduisterd veilige plekken. Elke hoek van de plaat bevat een speler ' s nest of de start gebied.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 25/06/2020, de datum waarop Parchisi STAR Online werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Parchisi STAR Online (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Parchisi STAR Online, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360