Trucs en Spelcodes: Anno 1701: History Edition (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Anno 1701: History Edition (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Anno 1701: History Edition: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Anno 1701: History Edition. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Anno 1701: History Edition, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Het herontdekken van de klassieke gameplay van de eerste 3D-titel van het Jaar® Jaar® 1701, bijgewerkt voor de huidige computer. Het spel is volledig vernieuwd en geoptimaliseerd om te werken naadloos aan op de huidige computers met resoluties tot 4K. Genieten van alle verbeteringen en ga verder met uw bestaande spel dankzij de volledige compatibiliteit van bespaart.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 25/07/2020, de datum waarop Anno 1701: History Edition werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Anno 1701: History Edition (PC): Ontgrendelen van de gebouwen en de soorten van de bevolking en snel Zoeken.

Als je echt veel trucs wilt voor Anno 1701: History Edition, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Anno 1701: History Edition zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Anno 1701: History Edition (1.4644.942142 / +6)
  • Mega rijkdom
  • Onbeperkte middelen
  • Mega artikelen uit het magazijn
  • Ontgrendelen van de gebouwen en de soorten van de bevolking
  • Eenvoudig te bouwen
  • Snel zoeken
  • De snelheid van het spel
Cherri Andrea640360