Trucs en Spelcodes: Heat (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Heat voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Heat: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Heat! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Overleven in de wildernis, het bouwen van een huis, een gezin te stichten, en uw grondgebied uit te breiden. Het verkrijgen van de macht als President, om te zorgen voor gerechtigheid als de Sheriff, de strijd voor de stam Chief, of om aan te tonen u een aantal zuidelijke gastvrijheid als de Gouverneur. Een nieuw leven beginnen in het 19e-eeuwse Amerika.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Heat sinds 25/06/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Heat (PC): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Heat, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360