Trucs en Spelcodes: World Puzzle (PC)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor World Puzzle (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

World Puzzle: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van World Puzzle. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op World Puzzle, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Wereld van Puzzel - een klassieke puzzel met verschillende niveaus van moeilijkheid, meer dan een dozijn verschillende auteur tekeningen in de stijl van pixel art, beperkt in tijd en beperken van leven, en dat alles voor het perfecte spel voor u in een ontspannende manier.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 02/07/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor World Puzzle (PC): Bruikbare tips.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs World Puzzle:
Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen World Puzzle. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: World Puzzle
Level 1
Niveau 1
Complete level 1!
Voltooi level 1!
Level 2
Niveau 2
Complete level 2!
Voltooi level 2!
Level 3
Niveau 3
Complete level 3!
Voltooi level 3!
Level 4
Niveau 4
Complete level 4!
Niveau 4!
Level 5
Niveau 5
Complete level 5!
Voltooi level 5!
Level 6
Niveau 6
Complete level 6!
Voltooi level 6!
Level 7
Niveau 7
Complete level 7!
Voltooi level 7!
Level 8
Niveau 8
Complete level 8!
Level 8!
Level 9
Niveau 9
Complete level 9!
Compleet level 9!
Level 10
Niveau 10
Complete level 10!
Voltooi level 10!
Level 11
Niveau 11
Complete level 11!
Level 11!
Cherri Andrea640360