Trucs en Spelcodes: Truck Crash (PC)

Leer de trucs van Truck Crash en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Truck Crash: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Truck Crash. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Vrachtwagen Crasht een arcade racig spel met een uitzicht van boven, racen op een enorme vrachtwagen, in je tegenliggers ontwijken, gaten, aangespoeld haaien, rolling stones van de berg. Het verzamelen van benzine te haasten naar uw bestemming!

Dit spel is uitgebracht op 02/07/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Truck Crash is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Truck Crash (PC): Bruikbare tips.

Daarenboven hebben we ook de lijst met de Achievements voor je verzameld met daarnaast een kleine vertaalde uitleg over hoe je deze kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Truck Crash:
Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Truck Crash op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Truck Crash
Complete ride #1!
Volledige rit #1!
Complete ride #2!
Volledige rit #2!
Complete ride #3!
Volledige rit #3!
Get 100 fuel tanks!
100 brandstoftanks!
Get 100 jumps!
100 sprongen!
Score 1000!
Score 1000!
Score 10000!
Score 10000!
100 crashes!
100 crashes!
1000 crashes!
1000 ongevallen!
Victory!
Overwinning!
Cherri Andrea640360