Trucs en Spelcodes: Don't Be Afraid - The First Toy (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Don't Be Afraid - The First Toy (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Don't Be Afraid - The First Toy: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Don't Be Afraid - The First Toy! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Wees niet Bang - De Eerste Toy, is een inleiding tot het dramatische verhaal van een jongen ontvoerd door een psychopaat. Het verkennen van het gigantische huis van uw confronteert u zult snel ontdekken dat dingen erger dan je kinderachtig nachtmerries. Neem op de rol van Jamie en zie wat zinsnede Het Eerste Speelgoed eigenlijk betekent.

Don't Be Afraid - The First Toy is gepubliceerd op 02/07/2020 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Don't Be Afraid - The First Toy (PC): Bruikbare tips.

Onderaan deze pagina kan u de lijst lezen met de te bereiken Doelstellingen voor de bijbehorende consoles, samen met een kleine uitleg over hoe u deze kunt bereiken.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Don't Be Afraid - The First Toy:
Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Don't Be Afraid - The First Toy. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Don't Be Afraid - The First Toy
Jamie's Toy
Jamie ' s Speelgoed
Find Jamie's Bunny
Vind Jamie ' s Bunny
You just couldn't sit still...
Je kon gewoon niet stil blijven zitten...
Try to find a way out
Probeer een uitweg te vinden
You didn't make it, Jamie
U niet, Jamie
Get caught
Betrapt
Secret Room
Geheime Kamer
Find a secret room
Een geheime kamer
Cherri Andrea640360