File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Vagrus - The Riven Realms: Prologue • Apocanow.nl

Vagrus - The Riven Realms: Prologue: Trucs en Codes

Leer de trucs van Vagrus - The Riven Realms: Prologue en ontdek de codes op deze pagina.

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Vagrus - The Riven Realms: Prologue. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Beginnen aan een gevaarlijke reis door een wereld verlaten door de goden en verwoest door een geheimzinnige ramp. Vergezeld van een stevige crew, moet u de handel, vechten en verkennen van uw weg naar succes als de leider van een reizend bedrijf in Vagrus, een award-winnende turn-based post-apocalyptische fantasie RPG.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Vagrus - The Riven Realms: Prologue sinds 10/07/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Vagrus - The Riven Realms: Prologue, stuur ze dan naar ons.

Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Vagrus - The Riven Realms: Prologue
Tweede Kans
Het Pakket
De Bedevaart Blijft
Finish van de Proloog van 'Pelgrims van de Wasteland
Finish the Prologue of 'Pilgrims of the Wasteland'
Drie is van een Bedrijf
Rekruut Twee Metgezellen
Recruit Two Companions
Cherri Andrea640360