Trucs en Spelcodes: Kidnapped Girl (PC)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Kidnapped Girl voor PC.

Inleiding

Kidnapped Girl: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Kidnapped Girl. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

De hoofdpersoon, met de naam Clive, beschouwt zichzelf als een psychopaat. Hij heeft lang wilde om iemand bewust te kwetsen. Dus Clive ontvoering van een meisje op zijn zeventiende verjaardag. Maar het slachtoffer was moeilijker dan hij had gedacht.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 15/06/2020, de datum waarop Kidnapped Girl werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Kidnapped Girl (PC): Bruikbare tips.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Kidnapped Girl:
De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Kidnapped Girl
Friendzone
Friendzone
Ending № 1
Einde № 1
Happy Alice
Gelukkig Alice
Ending № 2
Einde № 2
Cherri Andrea640360