Trucs en Spelcodes: Haramatia (PC)

Leer de trucs van Haramatia en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Haramatia: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Haramatia. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Haramatia is een verschrikkelijke en zeer gevaarlijke planeet. De ooit bloeiende beschaving, zoals gebruikelijk, zichzelf vernietigd, waardoor alleen de grijze aarde, agressieve dieren en afgeleid biorobots. De hoofdpersoon absoluut niet herinneren wat, en in de loop van het perceel zal begrijpen wie hij is en hoe hij bleek op deze...

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 02/07/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Haramatia (PC): Bruikbare tips.

Daarenboven hebben we ook de lijst met de Achievements voor je verzameld met daarnaast een kleine vertaalde uitleg over hoe je deze kunt bekomen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Haramatia:
Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Haramatia op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Haramatia
New life
Nieuw leven
Assemble the hero in pieces
Monteer de held in stukken
Royal winner
Royal winnaar
Kill the main boss
Het doden van de belangrijkste baas
Rare artifac
Zeldzame artifac
Find a rare anti-gravity artifact
Het vinden van een zeldzame anti-zwaartekracht artefact
Cherri Andrea640360