Trucs en Spelcodes: Anime Memes (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Anime Memes voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Anime Memes: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Anime Memes! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Je vervolgt je reis door de geschiedenis van memes, voldoet aan alle voorwaarden, verovert vijanden, doodt bazen, verzamelt memes, ontwijkt vallen. Kun je doorgaan zonder dood? We zullen zien.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Anime Memes sinds 03/08/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Anime Memes (PC): Bruikbare tips.

Ook beschikbaar aan het einde van het artikel is de lijst met de Achievements van dit spel met een indicatie over hoe je ze kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Anime Memes:
Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Anime Memes. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Anime Memes
Capitan USSR
Capitan USSR
Yes
Ja
Samurai Dog
Samoeraienhond
Doggy
Doggy
Memes Creed
Memes Creed
Human Ogr
Menselijke Ogr
Sorry...
Sorry ...
Memes Lenin
Memes Lenin
Cherri Andrea640360