Trucs en Spelcodes: Pirates Outlaws (PC / ANDROID)

Trucs, Codes en Geheimen voor Pirates Outlaws op PC / ANDROID. Bijvoorbeeld: en oneindige munten.

Inleiding

Pirates Outlaws: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Pirates Outlaws. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Pirates Outlaws is een gemakkelijk te spelen roguelike kaartspel. Bouw je deck en combo's om een ​​beroemde piraat te worden.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / ANDROID en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 13/03/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pirates Outlaws (PC / ANDROID): en oneindige munten.

Als je echt veel trucs wilt voor Pirates Outlaws, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Pirates Outlaws zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Pirates Outlaws (1.41 / +0)
  • Onbeperkte munten
    Onbeperkte munitie
    Herstel de gezondheid van helden
    Onbeperkte actiepunten
    Activeer de cheatmodus
    Spelsnelheid

Cherri Andrea640360