Trucs en Spelcodes: Blackthorn Arena (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Blackthorn Arena op PC. Bijvoorbeeld: Bewerken: vaardigheidspunten en Bewerken: huidig ​​goud.

Inleiding

Blackthorn Arena: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Blackthorn Arena. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Blackthorn Arena, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Blackthorn Arena is een strategie / beheersimulatie met een real-time vechtsysteem dat zich afspeelt in een fantasiewereld met mythische monsters. Speel als de meester van Blackthorn Arena, train je slaven om ze gladiatoren te maken en verander ze in je kampioenen!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Blackthorn Arena sinds 19/04/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Blackthorn Arena (PC): Bewerken: vaardigheidspunten en Bewerken: huidig ​​goud.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Blackthorn Arena zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Blackthorn Arena (c 1.2 / +0)
  • Bewerken: huidig ​​goud
    Bewerken: huidige reputatie
    Bewerken: niveau
    Bewerken: XP
    Bewerken: volgend niveau XP
    Bewerken: potentiële punten
    Bewerken: punten vaardigheid
    Bewerken: puntenkenmerken
    Bewerken: kracht
    Bewerken: uithoudingsvermogen
    Bewerken: behendigheid
    Bewerken: precisie
    Bewerken: intelligentie
    Bewerken: wilskracht
Cherri Andrea640360