Trucs en Spelcodes: Battle Realms: Zen Edition (PC)

Alle trucs en codes van Battle Realms: Zen Edition voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Battle Realms: Zen Edition: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Battle Realms: Zen Edition.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Battle Realms is een real-time fantasy-strategiespel geïnspireerd op verhalen uit Kung Fu-films en oosterse mythologie. Verander je kleine boerendorp in een hooggetrainde en dodelijk efficiënte clan van krijgers, klaar om te sterven met jouw naam op hun lippen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 3/11/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Battle Realms: Zen Edition (PC): Bewerken: plaats de muisaanwijzer op Building Health Max en Fast Unit Creation.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Battle Realms: Zen Edition downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Battle Realms: Zen Edition zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Battle Realms: Zen Edition (1.55.1 / +0)
  • Stel rijst in
    Stel water in
    Stel Yang in
    Stel gezondheid van gebouw hoog in
    Stel gezondheid van gebouw in op laag
    Stel gezondheidseenheid hoog in
    Stel eenheden met zwakke gezondheid in
    Snel aanmaken van eenheden
    Onbeperkte eenheden
    Bewerken: rijst
    Bewerken: water
    Bewerken: Yang
    Bewerken: rijst max < br /> Bewerken: water max
    Bewerken: hover over Building Health
    Bewerken: hover over Building Health Max
    Bewerken: hover over unit status
Cherri Andrea640360