Trucs en Spelcodes: Stealthy ninja (PC)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Stealthy ninja (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Stealthy ninja: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Stealthy ninja. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

'Stealthy ninja' is een zijaanzichtplatformgame met spannende en leuke gameplay. Je zult door ingewikkelde doolhoven moeten rennen, plafonds moeten beklimmen, verticale muren moeten beklimmen en munten moeten verzamelen die over de niveaus zijn verspreid.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 13/08/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stealthy ninja (PC): Bruikbare tips.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Stealthy ninja:
Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Stealthy ninja op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Stealthy ninja
Banker!
Bankier!
Get 10 coins
Ontvang 10 munten
Oops!
Oeps!
Touch some spikes
] Raak een paar punten aan
10!
10!
Complete 10 levels
Voltooi 10 levels
Boom!
Giek!
Step on a landmine
Stap op een landmijn
It's moving!
Het beweegt!
Get hit by a platform
Raak geraakt door een platform
20!
20!
Complete 20 levels
Voltooi 20 levels
Coins!
Munten!
Get 5 coins
Ontvang 5 munten
Cherri Andrea640360