Trucs en Spelcodes: ANDERSON (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel ANDERSON voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

ANDERSON: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van ANDERSON. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

ANDERSON is een verhaalgebaseerde VR-game die is geïnspireerd op klassieke point-and-click-avonturen. Ervaar een wereld van wetenschap en mysterie, met de hulp van een eigenaardige gesimuleerde persoonlijkheid.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 24/08/2020, de datum waarop ANDERSON werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor ANDERSON (PC): Bruikbare tips.

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs ANDERSON:
Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor ANDERSON, zullen we ze onmiddellijk publiceren.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: ANDERSON
....Robots?
... Robots?
Cherri Andrea640360