Trucs en Spelcodes: RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition op PC. Bijvoorbeeld: Ze zijn altijd blij en wisselen geld.

Inleiding

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Bouw het beste park ter wereld en herontdek een van de bestverkochte en veelgeprezen achtbaan-simulatiegames. Voel de spanning van een klassieker in zijn soort, compleet met twee enorme uitbreidingen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition sinds 24/08/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition (PC): Ze zijn altijd blij en wisselen geld.

Als je echt veel trucs wilt voor RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition (ORIGINAL / +0)
  • Wisselgeld
    Geen toilet nodig
    Heb geen dorst
    Heb geen honger
    Laat je niet verbranden
    Volle energie
    Ik ben altijd blij
    Super snelheid
    Wisselgeld: contant
Cherri Andrea640360