Trucs en Spelcodes: Dispersion (PC)

Trucs en Codes van Dispersion voor PC waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Dispersion: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Dispersion. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Dispersion, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Dispersion - is een snel arcadespel waarin je een bal bestuurt. Breek de gouden bollen om punten te verdienen, maar als je bij andere items komt, verlies je onmiddellijk. Hoeveel gouden ballen kun je breken?

Dit spel is uitgebracht op 21/08/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Dispersion is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dispersion (PC): Bruikbare tips.

Ook beschikbaar aan het einde van het artikel is de lijst met de Achievements van dit spel met een indicatie over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Dispersion:
Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Dispersion
GameOver
GameOver
GameOver
GameOver
Jump
Springen
Jump
Springen
19
19
19
19
99
99
99
99
?99
? 99
?99
? 99
Cherri Andrea640360