Trucs en Spelcodes: A Lozenge (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor A Lozenge (PC).

Inleiding

A Lozenge: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van A Lozenge! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

'A Lozenge' is een interactief kort verhaal over een moeder-dochter roadtrip en reisziekte, opgedragen aan de gescheiden kinderen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 26/08/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor A Lozenge (PC): Bruikbare tips.

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs A Lozenge:
De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: A Lozenge
On the Road
Onderweg
Pancakes
Pannenkoeken
Nurturer
Verzorger
Curious George
Curious George
Family Matters
Familiezaken
Cherri Andrea640360