Trucs en Spelcodes: Jail Adventure (PC)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Jail Adventure (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Jail Adventure: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Jail Adventure. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Je bent in een verlaten gevangenis, laat alle angsten los en ga er doorheen om eruit te komen. Probeer veilig te blijven, want gekke nazi's zijn bang voor vreemden. Probeer te ontsnappen als je kunt.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 03/09/2020, de datum waarop Jail Adventure werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Jail Adventure (PC): Bruikbare tips.

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Jail Adventure:
Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Jail Adventure
Welcome
Welkom
Welcome
Welkom
Cherri Andrea640360