Trucs en Spelcodes: Awoken: Chapter One of Reverie (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Awoken: Chapter One of Reverie voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Awoken: Chapter One of Reverie: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Awoken: Chapter One of Reverie. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Awoken: Chapter One of Reverie, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

In Awoken moet je je een weg banen door de gruwel die het Mount Moira Hospital is. Je moet door gangen vol obstakels, enge doodlopende wegen en de complexe verwarrende structuur van de structuur. Terwijl je probeert je verbrijzelde verleden op te lossen en te ontdekken wat je aan deze hel bindt.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Awoken: Chapter One of Reverie (PC): Bruikbare tips.

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Awoken: Chapter One of Reverie:
Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Awoken: Chapter One of Reverie, stuur ze dan naar ons.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Awoken: Chapter One of Reverie
Patient Listener
Patiënt-luisteraar
Cherri Andrea640360