Trucs en Spelcodes: The Old House (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van The Old House (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

The Old House: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van The Old House. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Ben je klaar om je vaardigheden in logicaspellen te laten zien? Bent u op zoek naar een aantal ogenschijnlijk eenvoudige maar uitdagende taken? Dus voel je vrij om het spel te starten en te beginnen met spelen.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Old House (PC): Bruikbare tips.

Ook beschikbaar aan het einde van het artikel is de lijst met de Achievements van dit spel met een indicatie over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs The Old House:
Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor The Old House in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: The Old House
Start
Start
Start Game
Start spel
30
30
30 minutes in the game
30 minuten in het spel
100% game
100% game
Finish the game 100%
Voltooi het spel 100%
Cherri Andrea640360