Trucs en Spelcodes: Angry Toys (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Angry Toys (PC).

Inleiding

Angry Toys: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Angry Toys en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Welkom in het huis van je oma, jongen, pak je schattige speelgoed en ga slapen! Ik weet het, ze wachten op je. Het gedrag van het speelgoed is 's nachts wat onvoorspelbaar geworden, ze verdwijnen gewoon. Hoewel het misschien beter is om er bang voor te zijn, maar ik weet het niet zeker.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 11/09/2020, de datum waarop Angry Toys werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Angry Toys (PC): Bruikbare tips.

Daarenboven hebben we ook de lijst met de Achievements voor je verzameld met daarnaast een kleine vertaalde uitleg over hoe je deze kunt bekomen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Angry Toys:
Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Angry Toys
Cherri Andrea640360