Trucs en Spelcodes: Escape from Tatris (PC)

Leer de trucs van Escape from Tatris en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Escape from Tatris: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Escape from Tatris verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Escape from Tatris is een parodie-puzzelspel met traditionele gameplay en nieuwe oplossingen. Je moet zoveel mogelijk buit verzamelen in de inventaris van je personage. Om dit te doen, verzamelt u rijen objecten en verwijdert u ze. Verzamel combo's en breng buit over naar rugzakken.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 18/09/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Escape from Tatris (PC): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Escape from Tatris, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360