Trucs en Spelcodes: OverTime (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van OverTime voor PC.

Inleiding

OverTime: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel OverTime en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Een avontuurlijk rollenspel met tal van nieuwe spelmechanismen, geïnspireerd op cultklassiekers zoals de gothic-gameserie.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor OverTime (PC): Bruikbare tips.

Onderaan deze pagina kan u de lijst lezen met de te bereiken Doelstellingen voor de bijbehorende consoles, samen met een kleine uitleg over hoe u deze kunt bereiken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs OverTime:
Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor OverTime. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: OverTime
It's on your hands
Het ligt aan jouw handen
Cherri Andrea640360