Trucs en Spelcodes: Glasses and Girls (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Glasses and Girls (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Glasses and Girls: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Glasses and Girls verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Dit spel is een klassiek puzzelspel met verschillende moeilijkheidsgraden en beeldende kunst.

Glasses and Girls is gepubliceerd op 23/10/2020 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Glasses and Girls (PC): Bruikbare tips.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Glasses and Girls:
Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Glasses and Girls. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Glasses and Girls
level 1
niveau 1
Complete level 1
Level 1 voltooid
Cherri Andrea640360