Trucs en Spelcodes: White Day VR: The Courage Test (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel White Day VR: The Courage Test voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

White Day VR: The Courage Test: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van White Day VR: The Courage Test. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

De beruchte cultklassieker Koreaanse horror White Day keert terug met een unieke VR-ervaring! Opnieuw Betreed de griezelige duisternis van klasse 1-1 en verdien je plaats in de Occult Club door de gruwelen binnenin te trotseren. Opnieuw Probeer jij de test van moed te overleven?RiprovaProbeer het opnieuwRiprova

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op White Day VR: The Courage Test sinds 30/10/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor White Day VR: The Courage Test (PC): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360