Trucs en Spelcodes: Slapshot: Rebound (PC)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Slapshot: Rebound (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Slapshot: Rebound: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Slapshot: Rebound! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Slapshot: Rebound is een op fysica gebaseerd spel voor meerdere spelers waarin je een hockeyspel in arcadestijl speelt. Opnieuw proberen Geen hervattingsknop, geen schijflijm, geen RNG. Opnieuw proberen Het is aan jou en je team om de controle over de puck, pass,Riprovaschiet, versla je tegenstanders. Probeer het opnieuw Speel met je vrienden of sluit je aan bij andere Slapshot-spelers!Riprova

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 07/12/2020, de datum waarop Slapshot: Rebound werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Slapshot: Rebound (PC): Bruikbare tips.

Onderaan deze pagina kan u de lijst lezen met de te bereiken Doelstellingen voor de bijbehorende consoles, samen met een kleine uitleg over hoe u deze kunt bereiken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Slapshot: Rebound:
Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Slapshot: Rebound. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Slapshot: Rebound
Graduation
Graduation
Complete the tutorial
Voltooi de tutorial
Cherri Andrea640360